fbpx

E-mail geheimen review

Laatste update op 20 februari 2021 door: Ricardo Verboom

Ben je al bekend met e-mail geheimen? Op dit moment waarschijnlijk nog niet, want het is een splinternieuw systeem! Ondanks dat het splinternieuw is en er op dit moment nog weinig over te vinden is, ben ik zelf al overtuigd. Waarom?! Omdat dit een systeem is, dat werd opgezet door Eric Dieperink en ik zelf in het verleden verschillende tools van hem heb gekocht.

Wil je een paar voorbeelden? Eric Dieperink is onder andere bekend geworden met; “Cunjabo Academy” en “Artikel Tornado”. Doordat ik vroeger zelf gebruik heb gemaakt van deze tools, weet ik gewoon dat ook e-mail geheimen super gaat zijn!

Om hier zeker van te kunnen zijn, ben ik mij gaan verdiepen in het systeem en heb ik ontdekt dat het wederom van zeer hoge kwaliteit is, wat je ook wel mag verwachten van Eric! Dat is dan ook de reden waarom ik ervoor heb gekozen om een review te schrijven!

e-mail geheimen cursus review

In deze e-mail geheimen review lees je meer over:

 • Wie is Eric Dieperink?
 • De inhoud van het e-mail geheimen systeem
 • De extra bonussen t.w.v. minimaal €300
 • En nog een leuk extraatje!

Daar gaan we dan!

Wie is Eric Dieperink?

Eric Dieperink is een online marketeer en een bekende Voice-over artiest. In het verleden heeft hij een aantal online cursussen uitgebracht, waaronder de twee hele bekende; Cunjabo Academy en Artikeltornado. Vooral de laatste is door zeer veel Nederlandse marketeers gebruikt en de eerste vooral door zeer veel affiliate marketeers, waaronder ikzelf!

Eric woont al zolang ik mij kan heugen in Spanje en leeft daar een bruisend leven. Ik zie hem zelf als een van de mensen die Affiliate marketing in Nederland op de kaart heeft gezet, nog ruim voordat bekende affiliate marketeers van nu aan hun online avontuur begonnen!

Ik heb lang zitten wachten tot Eric weer eens een product zou lanceren. En ineens was daar (minimaal 7 jaar later) een mailtje waarin hij aangaf een nieuw product gemaakt te hebben! En tja, dit soort mailtjes komen bij mij regelmatig binnen, maar wanneer het van Eric komt, weet ik gewoon op voorhand al dat het goed is! Dit heb ik dan ook al meermaals mogen meemaken en met mij nog zeer veel andere online marketeers, dat weet ik zeker!

Ik schrijf niet vaak reviews, dus voordat ik een review schrijf, moet ik een paar dingen zeker weten. Zo moet een product betrouwbaar zijn, evenals de persoon die het heeft gemaakt. De manier waarop ik dit test is door te kijken naar hoe goed iemand bereikbaar is en of alle gegevens (adres, kvk, BTW-nummer) kloppen. Bij Eric klopt alles en hij is makkelijk bereikbaar! Je hebt dus met een echt persoon te maken en iemand waar we allemaal veel van kunnen leren!

Maar goed, genoeg over Eric Dieperink, laten we nu maar eens wat dieper in e-mail geheimen duiken!

De inhoud van e-mail geheimen

Voordat ik ga beginnen met de gehele inhoud, wil ik graag even duidelijk maken dat e-mail geheimen niet een of andere simpele cursus is! Het is namelijk een cursus die gecombineerd is met software! We hebben het over software die normaal gesproken behoorlijk prijzig kan zijn (e-mail automation). Denk bijvoorbeeld aan AWeber, GetResponse, MailChimp en noem maar op!

Het gaat om een totaalpakket waar alles in zit en dan ook nog eens een cursus waarbij een verdienmodel aan bod komt, zodat je direct kunt beginnen met geld verdienen!

e-mail geheimen modules

Dit krijg je wanneer je e-mail geheimen aanschaft + nog een paar leuke (gratis) bonussen

Meer dan 30 video’s met uitleg

Er zijn meer dan 30 video’s aanwezig die het hele verdienmodel + de software uitleggen. Eric kennende zullen dit er in de toekomst nog meer gaan worden met nieuwe tips en tricks omdat online marketing soms heel snel kan veranderen. In de video’s wordt een duidelijke en heldere uitleg gegeven, die je stap voor stap kunt volgen. Je wordt zo snel mogelijk begeleid naar je eerste sale en dat allemaal in duidelijke taal, zodat het voor zowel beginners als gevorderden te begrijpen is!

Kant en klare templates

Zijn je designskills niet zo goed en heb je ook geen zin om een volledige e-mailfunnel in elkaar te flansen? Dit werk is allemaal al voor je gedaan! Zowel het design van de e-mails als de teksten zijn aanwezig! Mocht je uiteindelijk toch iets willen aanpassen? Dan is het simpelweg met drag en drop mogelijk om aanpassingen te maken!

Bijkomend voordeeltje: de e-mails zijn door Eric gemaakt en met zijn inmiddels 13 jaar ervaring kent hij vrijwel alle kneepjes van het vak. Met andere woorden, zullen de graphics en e-mails zodanig ontworpen zijn dat deze gegarandeerd sales gaan opleveren.

Duizenden e-books om weg te geven

Mensen krijgen graag cadeautjes en om e-mailadressen makkelijker te kunnen verzamelen is het dan ook zeer gebruikelijk om iets weg te geven. Daarom krijg je onder andere duizenden e-books die je zo weg kunt gaan geven in ruil voor een e-mailadres.

Dit scheelt ontzettend veel werk, want je zou ze zelf maar moeten schrijven! Daarnaast zullen deze e-books ervoor gaan zorgen dat je maillijst zal gaan groeien, zelfs wanneer je nog geen maillijst hebt!

Onbeperkt mailen zonder extra kosten

Met het systeem kun je onbeperkt mailen zonder extra kosten! Dit alleen al kan een goede reden zijn om gebruik te maken van e-mail geheimen. Vooral wanneer je bekend bent met de prijzen van andere soorten software, kan e-mail geheimen echt een gamechanger zijn!

Geen technische kennis vereist

Oké, dit is ook wel lekker! Er is geen technische kennis vereist! Als affiliate marketeer heb je ook helemaal geen zin om met techniek bezig te zijn, terwijl dit vaak wel nodig is! Bij dit pakket is dat dus niet zo en dat komt simpelweg doordat alles al voor je is klaargezet. Vooral voor beginners is dit een fijn voordeel, techniek kan namelijk erg tijdrovend zijn en is vaak ook bij andere e-mail systemen een punt waar veel beginners niet uitkomen.

Na 48 uur kun je de eerste commissies al gaan binnenharken

Het is mogelijk om na 48 uur al de eerste commissie binnen te harken. Je zult namelijk zo’n 48 uur nodig hebben om de cursus te volgen en alles op te zetten. Zodra je klaar bent gaat e-mail geheimen de rest doen. E-mail geheimen gebruikt Affiliate marketing als verdienmodel en zorgt dan ook voor een passief inkomen. Eenmaal opgezet, gaat het systeem geld verdienen en kun je het blijven herhalen om zo nog meer te kunnen verdienen.

Support van Eric zelf

Dit is ook zeker wel iets waard! Sterker nog, het is onbetaalbaar! Toen ik begon met Affiliate marketing, was er ook iemand die mij hielp. Ik weet dan ook als geen ander hoe fijn en belangrijk dit kan zijn! Het kan echt je sleutel naar succes zijn en wanneer je support van Eric krijgt, dan zou ik het zelf met beide handen aannemen!

Maak hier dus zeker gebruik van! Eric kent de kneepjes van het vak en is een goede leermeester. Ik heb zelf jaren geleden met Cunjabo Academy veel van hem geleerd en hier pluk ik vandaag nog steeds de vruchten van!

De extra bonussen die je gratis bij e-mail geheimen krijgt

E-mail geheimen komt met 4 extra bonussen en dit zijn ook zeker niet de minste! Door deze bonussen ben ik er echt van overtuigd dat je geen bult kunt vallen aan dit systeem! Hieronder zal ik de bonussen met je doornemen.

bonussen bij e-mail geheimen

Bonus 1 – Video marketing miljonair

Ik heb video marketing al meermaals uitgelicht op deze website. Video marketing is zeer krachtig en kan daarom ook zeker niet genegeerd worden. Met Video Marketing Miljonair leer je hoe je eenvoudig met het uploaden van simpele filmpjes e-mailadressen kunt verzamelen, waar je direct jouw aanbiedingen naartoe kunt sturen.

Op deze manier kun je dus automatisch e-mailadressen verzamelen. Het pakket bestaat uit 9 video’s en de materialen die worden gebruikt om video’s te kunnen maken.

Bonus 2 – Snel geld geheim

Dit is een van de cursussen die Eric in het verleden heeft verkocht, maar dan in een nieuw jasje. Niettemin kun je veel van deze cursus leren. Je komt meer te weten over geld verdienen met refurbished producten en/of arbitrage (in module 1). In module 2 leer je hoe je een eigen product kunt maken zoals een videocursus of e-book. Daarnaast kun je leren hoe je een website maakt en hoe je deze promoot door middel van Google Ads, Facebook ads of native ads.

Bonus 3 – Een grafisch pakket

Moeite met design en wil je toch professioneel voor de dag komen? Dan komt dit pakket goed van pas. Het bevat namelijk duizenden elementen, die je met bijvoorbeeld Photoshop of Gimp zelf kunt aanpassen. Je kunt dit grafische pakket gebruiken om landingpages of bridgepages te maken, die er ook nog eens zeer professioneel uit zullen zien!

Bonus 4 – Geld Buddy

Dit is een hele speciale bonus! Met deze bonus kom je rechtstreeks in contact met Eric Dieperink en krijg je bijvoorbeeld een speciaal Skype adres waarop je hem kunt bereiken. Hierdoor kun je directe support krijgen, wat erg handig kan zijn wanneer je ergens niet uitkomt of tegen dingen aanloopt.

Wat vinden anderen van e-mail geheimen?

Op het moment van schrijven, is dit nog een zeer nieuw systeem. Ik kreeg zo’n twee weken geleden een mailtje van Eric met de vraag of ik zijn nieuwe product eens kon bekijken. Er zijn dus nog vrij weinig beoordelingen te vinden, maar de beoordelingen die ik heb gevonden (vooral van vermoedelijk pre-orders) deel ik hieronder.

Oke, normaal post ik nooit dit soort zaken, maar ik wil iedereen laten weten dat ik een systeem heb gevonden waarmee ik binnen 3 dagen mijn eerste commissie heb verdient. Eindelijk iets wat simpel is en wat echt werkt.

Bob de Haan

Wauw! Wat is dit een geniaal en simpel concept! Als je met dit systeem geen geld verdient, dan heb je er ook niks aan gedaan. Dit systeem zou een innovatieprijs moeten winnen… Bedankt Eric!

Henry Smit

Mijn ervaringen met e-mail geheimen

Dit systeem is nog gloednieuw en ik zal het hierdoor zelf ook nog moeten testen MAAR ik heb jaren geleden al kennis mogen maken met de producten van Eric Dieperink. Dit waren stuk voor stuk hoogwaardige producten en anders dan de producten die je vandaag de dag tegenkomt. Daardoor weet ik al dat het goed zit met e-mail geheimen. Is dat nog niet genoeg? Lees dan nog heel even door, want om deze woorden extra kracht bij te zetten, heeft Eric nog een leuke verrassing voor de twijfelaars!

Ik vind de tijdelijke prijs van €197 ook zeer schappelijk voor hetgeen je krijgt! Vergeet niet, dat je met dit systeem voortaan ook geen e-mail systeem meer nodig hebt, waar je al snel minimaal €100 per maand voor mag aftikken! Daar komt ook nog eens bij dat alle benodigde content ook al ingesteld is.

Ik heb de e-mail funnel wel gezien en weet uit ervaringen dat het opzetten van een goede mail funnel tientallen of zelfs een paar honderd uur aan tijd kan kosten! De prijs is dan ook mede hierdoor zeer interessant!

€500 cashback wanneer het e-mail geheimen systeem niet werkt

Geld uitgeven voor iets waarvan je niet weet of het wel werkt is altijd pijnlijk! Zeker wanneer je al meerdere cursussen en/of tools hebt gekocht en je er geen meter mee verder bent gekomen, maar wel inmiddels een paar honderd euro kwijt bent. Natuurlijk weet Eric dit ook!

Daarom heeft Eric een extra verrassing of eigenlijk niet eens een verrassing, je kunt het meer als een garantie zien! Wanneer je namelijk zijn cursus volgt en de geleerde stof in de praktijk brengt en je na 3 maanden nog niet minimaal €3000 hebt verdiend met e-mail geheimen, dan belooft Eric om alles van je over te nemen voor €500.

Het enige vereiste is dat je kunt aantonen dat je het verdienmodel en de lesstof uit de cursus hebt toegepast. Heb je dit gedaan en wil het alsnog niet lukken? Dan neemt Eric je nieuwe opgestarte business over!

geld terug e-mail geheimen

De e-mail geheimen eindbeoordeling

Ik vind dat je jezelf aan e-mail geheimen geen bult kunt vallen. Het is een cursus, verdienmodel en software in een. Daar komt bij, dat het is gemaakt door iemand die zeer goed weet hoe het allemaal werkt. Uit ervaring weet ik dat de maker betrouwbaar is en altijd doet wat hij belooft. Eric staat bekend om uitgebreide cursussen en software van zeer hoge kwaliteit. Voor zowel gevorderden als beginners is zijn content goed te begrijpen en toe te passen, dit maakt e-mail geheimen dan ook geschikt voor een groot publiek!

Ook de bonussen zijn zeer compleet en geven je nog meer informatie en inzicht in het totaalplaatje van Affiliate marketing. Ik ben er dan ook van overtuigd, dat dit systeem iedereen kan helpen die als droom heeft om online zijn of haar geld te kunnen verdienen!

Nogmaals, ik heb zelf in het verleden meerdere producten van Eric gekocht en daar heb ik nooit spijt van gehad! Ik weet daarom dat je veel van Eric kunt leren en de niet goed, geld terug garantie is hierbij de kers op de taart!

Voordelen

 • Een compleet systeem inclusief cursus, verdienmodel en benodigde software
 • Geen technische kennis vereist
 • Eric Dieperink als je persoonlijke coach
 • Een goede niet goed, geld terug garantie
 • Een goede prijs/kwaliteitsverhouding
 • Geschikt voor beginners en gevorderde marketeers
 • Mooie bonussen
 • Kant en klare templates inbegrepen
 • Duizenden e-books om weg te geven

Nadelen

 • Het kost wat tijd om alles op te zetten en je moet bereid zijn om echt iets te leren

We zijn nu zo’n beetje op het einde van deze review. Ondanks dat hij best lang is geworden, hoop ik echt dat je er iets aan hebt. Uiteraard kun je ook contact met mij opnemen als je nog vragen hebt!

Volg jij e-mail geheimen of heb je deze cursus gevolgd? Dan hoor ik graag meer over jouw ervaringen! Vind je het leuk om te schrijven en deze review aan te vullen met jouw ervaringen? Dan sta ik daar zeker voor open! Je kunt altijd contact met mij opnemen en ik antwoord binnen 24 uur!