Mijn visie

Mijn visie is helder en duidelijk. Ik wil met zoveel mogelijk gratis content een grote groep van ondernemers en hobbyisten bereiken, die de informatie die ik deel kunnen gebruiken om op online gebied verder te komen.

Online ondernemen is soms niet makkelijk. Gratis informatie vinden is dat wel, echter is deze informatie vaak outdated of soms gewoon niet helder!

Ik probeer mijn ervaringen te delen en ik sta altijd open voor input, ik weet namelijk zelf ook niet alles! Zo simpel is het!

Jarenlang in het wereldje

Ik heb jarenlang een eigen bedrijf gehad en hier kennis opgedaan van online marketing. Met verschillende webshops en websites heb ik verschillende mijlpalen weten te bereiken die ik eerder nooit voor mogelijk hield.

Ik begon ooit met webdesign, puur uit hobby. Uiteindelijk waren er een aantal bedrijven die vroegen of zij gebruik konden maken van de kennis die ik in jaren had opgebouwd. Hier heb ik verschillende ambitieuze ondernemers leren kennen en een netwerk opgebouwd.

Nu, zo’n 11 jaar verder ben ik werkzaam voor een prachtig bedrijf met 3 winkels en 4 webshops. En werk ik daarnaast met een team samen, dat de zaken behartigd van een groot aantal bedrijven (wereldwijd). Door samenwerking met een team van professionals kunnen wij voorzien in de online marketingbehoeften van bedrijven uit verschillende bedrijfstakken.

 

Ondernemers en vrienden

Samen met Hans van Lumenize