fbpx

Welk affiliate programma is interessant?

Ben je van plan om met affiliate marketing aan de slag te gaan, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is dit de pagina die je goed in de gaten moet gaan houden! Ik ga het nu namelijk eens anders doen dan dat je van mij gewend bent.

Normaal gesproken schrijf ik natuurlijk blogs over affiliate marketing, maar dit keer kwam ik op het idee om een pagina te maken. Het idee achter deze pagina is dat je er verschillende affiliate programma’s kunt vinden. Niet zomaar een affiliate programme, dat links of rechts ergens van het internet is geplukt, maar programma’s waarmee je direct kunt knallen!

Gaat dan niet iedereen hetzelfde affiliate programma gebruiken?

Ik denk het wel, maar maakt dat iets uit? Nee, even serieus! Ik heb bewust voor een pagina gekozen, omdat ik er blogberichten aan ga toevoegen. Dit worden blogberichten met informatie over top affiliate programma’s, waarmee je direct aan de slag kunt. Deze pagina kan ik dus blijven updaten en hierdoor heb je altijd de kans om een interessant affiliate programma te vinden!

Maar dit is niet alles! Om het nog makkelijker te maken, ik doe de research en als ik zeg research, dan bedoel ik RESEARCH! De informatie die ik ga delen bevat namelijk onder andere:

  • Keyword research
  • Vrije exact match domeinnamen
  • Content ideeën
  • Concurrentieonderzoek
  • Affiliate programma’s
  • Interessante producten om te promoten
  • Strategieën
  • Betaalde advertentie ideeën
  • SEO tips
  • En natuurlijk ook affiliate marketing tips

Wat kost deze informatie?

Voor bijna elk product is er wel een affiliate programma te vinden. Daar komt nog eens bij dat je eenvoudige programma’s hebt, maar ook programma’s die een stuk ingewikkelder zijn. Het verschil zie je vaak terug in de commissies die betaald worden. Vaak is het een simpele rekensom. Hoe duurder het product, hoe hoger de commissie. Zo simpel is het!

Er zijn gelukkig verschillende affiliate marketing programma’s te vinden voor zowel gevorderde als beginnende marketeers. Op deze pagina zul je een variëteit van dit soort programma’s vinden. Deze kun je dan ook uiteraard gratis bekijken en ook gaan gebruiken!

Waarschijnlijk voel je hem al aankomen, er komt ook een Premium pagina die uitsluitend beschikbaar zal zijn voor abonnee’s. Daar komt nog eens bovenop dat er binnenkort twee verschillende abonnementen komen, bij het Premium pakket krijg je toegang tot alle Premium content en bij het Premium VIP abonnement krijg je toegang tot ons Forum / Chat en worksheets die ik en mijn partners gebruiken voor hun eigen bedrijven!

Toegang tot het forum en de chat heeft verschillende voordelen, maar het doel erachter is vooral om ervoor te zorgen dat members hun netwerk kunnen uitbreiden. Een sterk netwerk zorgt over het algemeen voor meer omzet!

Waarom een Premium gedeelte?

Ik begrijp dat er vragen gaan komen over het Premium gedeelte, maar het is heel simpel en ik ga er ook geen heel verhaal van maken. ricardoverboom.nl is er voor iedereen en er is veel gratis content te vinden, wat alleen maar meer gaat worden!

Nou zou ik er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om de website vol te stampen met advertenties en hiermee wat kunnen verdienen. Maar aangezien ik zelf niet graag op websites kom die bomvol staan met advertenties, wil ik mijn website er ook niet mee bezaaien! Heel soms plaats ik een affiliatelink, maar dan gaat het wel om content waar ik zelf ook voor 100% achtersta!

Natuurlijk komt er ook nog eens bij dat er kosten worden gemaakt om deze website in de lucht te houden! Ook worden er zo nu en dan schrijvers, marketeers en programmeurs ingehuurd om nog betere content aan te kunnen bieden! Daar komt ook nog eens bij dat er in 2021 iets groots zal gaan gebeuren, waar heel veel Nederlandse en Belgische affiliate marketeers blijf mee gaan zijn!

Daarover binnenkort meer………

Affiliate programma’s uitgelicht.

Helaas geen berichten gevonden.