fbpx

Meeliften op het succes van DisplayShare

Laatste update op 15 oktober 2020 door: Ricardo Verboom

Ik vroeg Bob Siefkes van DisplayShare, een goede vriend en ondernemer, om een gastblog te schrijven voor ricardoverboom.nl. Bob heeft een prachtig bedrijf en verdient dan ook zeker een plekje op deze website!

~Ricardo Verboom

Geniaal! Dat is het concept van DisplayShare. Een concept voor en door ondernemers. En daar kun jij op meeliften! Als jij echt dezelfde interesse hebt als Ricardo Verboom lees dan tot het einde!

Het gaat om displays die enorm gewild zijn bij allerlei locaties waar publiek komt. Ik zal je zo uitleggen waarom het zo populair is en je easy money maakt. Eerst even uitleggen waar het om gaat. De displays kunnen overal hangen waar publiek komt en mensen even moeten wachten. Ze hangen in een plaats in een cluster van minimaal 15 displays. En dan zoveel mogelijk verschillende branches, denk bijvoorbeeld aan een kapsalon, sportschool, bakker, slager, winkel, bloembinderij, cafetaria, afhaal chinees, entertainment center, dansschool, tankstation, zwembad, voetbalvereniging, mondzorg, huisarts etc etc.

#displayshare

De displays hangen wel altijd binnen. Uit veelvuldig testen en ervaring hebben is een formule ontstaan die er voor zorgt dat de displays bewust en onbewust gezien worden door de consumenten. Het belangrijkste uit deze formule is dat de schermen altijd binnen hangen. En stel dat er iemand staat te wachten bij de kassa dan zal iemand die nog niet aan de beurt is het display zien en er graag als afleiding naar kijken. Hij of zij ervaart dit dan alsof het wachten sneller gaat. En hier begint het succes van DisplayShare dat consumenten het niet als vervelend zien en zelfs als voordeel zien.

Stel jezelf eens voor

Kun je je dat al voorstellen, dat bij 15 plekken in een plaats bij verschillende branches mooie grote verticale schermen hangen? Als je als makelaar, rijschool of schilder daarop jouw bedrijf kunt promoten voor een naar jouw gevoel kleine bijdrage dan wil je niet anders dan direct meedoen toch?! Opnieuw ligt daar het succes van DisplayShare, het concept hoeft niet verkocht te worden en is van zichzelf zo aantrekkelijk dat je het zelf wilt inzetten. Deze formule is helemaal uitgedacht en daardoor voor alle partijen voordelig. Ook voor jou, daar kom ik zeker nog op terug!

Wat zijn jouw skills? Ben je goed in netwerken met andere ondernemers of maak je liever gebruik van social media? Eigenlijk maakt het niet uit als je maar je eigen methodes gebruikt! Maar wat moet je dan bereiken? Eigenlijk is het heel simpel, je vertelt alleen maar over het DisplayShare concept aan zoveel mogelijk ondernemers in je buurt of plaats. Wij investeren in de displays voor jou! Je hoeft dus niets te investeren en in eerste instantie alleen maar displays weg te geven want ook de locatiehouders gaan helemaal niks betalen!

displayshare scherm

Addertje onder het gras zeker?!

Wauw! Maar waar zit het addertje? Dat is er eigenlijk niet! De inkomsten komen uit de ondernemers die voor een kleine bijdrage op ALLE displays in hun plaats komen. Je weet wel de makelaar, rijschool en schilder die ik al noemde. En vergeet niet dat er VEEL meer ingeschreven ondernemingen zijn die potentieel hiervoor in aanmerking komen. Het gaat echt om duizenden per plaats terwijl er maar plek is voor ongeveer 40 ruimtes op alle displays.

Het DisplayShare-concept is dus gewild. En jij bepaalt hoe je de ondernemers informeert. Maar wat levert het nou echt op? Kun je daarvan leven? Jazeker! De inkomsten die binnenkomen zijn maandelijks terugkerend. Hé getsie, dus ik moet contracten verkopen? NEE zeker niet, het concept is gewild zoals ik al zei en klanten willen zelf blijven!

 

 

 

 

Alles vanuit de formule dat het voor de ondernemers een sterk concept is. Hoe snel denk je 4 plaatsen te voorzien van displays en geïnteresseerden die willen presenteren op deze schermen? Dat bepaalt hoe snel je op een inkomen van 2000 per maand komt. En dat is nog maar bij 4 plaatsen. En vergeet niet dat je alleen maar displays weggeeft en wij de investering doen. En concept is dus super schaalbaar en kan overal in Nederland worden uitgerold. En zelfs daarbuiten!

Ik heb natuurlijk niet gezegd dat je slapend rijk wordt. Maar heb je inspiratie gekregen om je eigen methodes in te zetten voor het DisplayShare concept? Dan weet ik zeker dat je goud in handen hebt en we samen met jou hier een teamwork van maken om zo het concept flink op de kaart te zetten.

 

Meer informatie nodig? Of wil je met mij in contact komen? Vul dan het contactformulier in, Ricardo zorgt er dan voor dat het bij mij terecht zal komen!

Ook kun je direct contact met mij opnemen via de volgende website: displayshare.nl.

Met vriendelijke groet,

Bob Siefkes