fbpx

Ricardo Verboom gaat samenwerken

Laatste update op 9 juli 2021 door: Ricardo Verboom

Eindelijk weer eens een momentje gevonden om weer eens een blogje te schrijven. Dit keer gaan we het niet over affiliate marketing hebben, maar wel over ondernemen.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik ga binnenkort een samenwerking aan met DisplayShare! Wanneer je ricardoverboom.nl regelmatig bezoekt, zal het je niet zijn ontgaan dat er de afgelopen maand vrij weinig nieuwe blogberichten zijn verschenen.

Wij zijn op dit moment druk aan het verbouwen en daarnaast werk ik natuurlijk ook nog fulltime, waardoor er weinig tijd overblijft om te bloggen. Toch vond ik dit nieuws te belangrijk en te leuk om het niet te delen, daarom heb ik even een paar uurtjes vrijgemaakt voor dit blogbericht!

Wie en wat is DisplayShare?

DisplayShare is een bedrijf dat verspreid over Zuid-Holland, Gelderland en gedeeltelijk in Noord-Holland schermen heeft geplaatst bij verschillende bedrijven, winkels, sportscholen en praktijken. Oorspronkelijk waren deze schermen bedoeld voor lokale ondernemers, die de schermen konden delen om op deze manier interessante aanbiedingen lokaal te kunnen verspreiden.

Met meer dan 200 schermen, wist DisplayShare de interesse van nog veel meer ondernemers op te wekken. Dit begon bijvoorbeeld met een rijschool en een makelaar uit een nabijgelegen stad en liep uit tot grote partijen die ook graag hun boodschap wilde doorgeven via de schermen.

Een sterk concept dus, wat in de toekomst nog veel beter, sterker en groter zal gaan worden! Maar goed, hoe kom ik dan aan DisplayShare en waarom ga ik samenwerken met dit bedrijf?

Even terug in de tijd…

In 2013 leerde ik (Bob) de eigenaar van DisplayShare kennen via een gezamenlijke klant. Bob was toen nog niet zo heel lang begonnen met DisplayShare en nog volop bezig met zijn hosting en webdesign bedrijf. Een gezamenlijke klant bracht ons met elkaar in contact, om samen een webdesign/online marketing klus te doen.

Bob hield zich vooral bezig met het technische gedeelte en ik werd ingezet om ervoor te zorgen dat deze website gevonden zou gaan worden (SEO). Toen alles rond was hebben Bob en ik met elkaar afgesproken om een werkoverleg te houden. Vervolgens kletsten we nog wat over ondernemen en Bob vertelde over DisplayShare, dat ik eigenlijk direct een heel gaaf concept vond!

Vervolgens werd in uitgenodigd in Ede om het eens live te bekijken, onder het genot van een biertje en een goede maaltijd! Vanaf dit moment spraken wij regelmatig af en begonnen wij met een samenwerking, maar dan op het gebied van webhosting, website creatie en online marketing!

Een paar jaar later (2018) besloot ik om (tijdelijk) iets anders te gaan doen, om vervolgens in 2020 een overstap te maken, terug naar mijn oude vakgebied, online marketing! Ondertussen sprak ik Bob nog vrijwel wekelijks en werden vaak ideeën besproken om DisplayShare naar een nieuw level te tillen.

Waarom een samenwerking

Een paar weken geleden vroeg Bob of ik een samenwerking met DisplayShare zag zitten. Hier is natuurlijk al eerder over gesproken, maar dit keer werd het heel concreet! Ik heb DisplayShare al jarenlang erg hoog zitten en de keuze om een samenwerking aan te gaan was dan ook niet heel erg moeilijk. Natuurlijk moesten er nog een aantal plooien gladgestreken worden, maar dat is goed gelukt!

Het leukste van alles is dat ik natuurlijk ook al behoorlijk bekend ben met het product en hierdoor is het dan ook niet zo heel moeilijk om mijn takenpakket op te pakken. Natuurlijk valt vooral marketing en online marketing onder mijn takenpakket. Mocht je binnenkort dus een advertentie tegenkomen, dan weet je gelijk wie hem gemaakt heeft!

adverteren bij displayshare

Waarom is DisplayShare interessant voor bedrijven?

Ik ga hier niet direct een hele pitch houden, maar DisplayShare moet vooral gezien worden als een hele sterke aanvulling voor de marketingmix. Het concept is ijzersterk en qua prijs zeer laagdrempelig, waardoor het werkelijk voor elke ondernemer bereikbaar is!

Adverteren via DisplayShare is zeer krachtig en dit heeft alles te maken met de kracht van herhaling. Voordat een klant een klant wordt, moet hij of zij eerst een paar keer van je bedrijf gezien of gehoord hebben. Doordat elk scherm maar een beperkt aantal advertenties laat zien, wordt jouw advertentie gedurende de dag verschillende keren getoond. Het gevolg hiervan is dat je bedrijfsnaam en advertentie ongemerkt blijft hangen bij bezoekers.Hebben zij vervolgens iets nodig dat jouw bedrijf aanbiedt, dan zullen ze sneller de neiging hebben om naar jouw bedrijf toe te komen!

Het concept heeft een lokaal tintje, vooral voor lokale ondernemers die lokaal potentiële klanten willen bereiken of juist nog meer naamsbekendheid willen creëren. Dit wil trouwens niet zeggen dat DisplayShare uitsluitend geschikt is voor lokale bedrijven. Het adverteren op schermen is namelijk ook een perfecte manier om landelijk mensen te bereiken of om bijvoorbeeld evenementen te promoten!

Er zijn al een aantal grote partijen die de schermen inzetten om producten landelijk te kunnen promoten. Zij zien vooral de waarde van herhaling en de lage kosten van het adverteren via DisplayShare!

Het is dus heel breed inzetbaar en dit zijn slechts enkele voorbeelden. Wil je meer weten of zou je het misschien zelf eens willen proberen voor je bedrijf? Bezoek DisplayShare dan even voor meer informatie!

Wat gaat er nu gebeuren met ricardoverboom.nl

Deze website blijft natuurlijk gewoon bestaan en zal zo nu en dan voorzien worden van leuke content over ondernemen en natuurlijk affiliate marketing! Naast deze website en DisplayShare ben ik ook nog fulltime werkzaam bij een heel mooi bedrijf en natuurlijk gaat dit ook gewoon door! Daarom kan het soms even gaan duren voordat er nieuwe content online komt!

Op de hoogte blijven?!

Kun jij nou niet wachten op nieuwe content? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en ontvang een seintje wanneer er weer nieuwe content online staat!