fbpx

Geld verdienen met ricardoverboom.nl

Laatste update op 11 september 2023 door: Ricardo Verboom

Je hebt de ambitie om online geld te verdienen, maar je weet nog niet hoe of welk product je moet promoten? Dat komt goed uit! Je kunt namelijk binnenkort ook geld verdienen met de producten van ricardoverboom.nl.

Het idee is ontstaan doordat wij erg geïnspireerd zijn door affiliate marketing en geld verdienen met affiliate marketing. En soms willen wij kennis delen, waar wat meer werk voor nodig is dan een simpele blog. Daarom hebben wij besloten om cursussen en minicursussen aan te gaan bieden.

Deze cursussen zijn straight to the point en klanten leren precies wat de titel van een cursus beschrijft. Niet meer en niet minder en in duidelijk Nederlands!

Geld verdienen als ricardoverboom.nl affiliate

ricardoverboom.nl is er voor iedereen, van beginnende tot gevorderde marketeers. Ons concept is alleen heel eenvoudig en zo eenvoudig is ook het materiaal dat wij aanbieden. Wij houden niet van hocus-pocus en daarom gebruiken wij ook geen ingewikkelde marketingtermen.

Producten die geschikt zijn voor iedereen

Het belangrijkste punt is dat onze producten zo worden gemaakt, dat deze geschikt zijn voor iedereen. Het voordeel daarvan is dat affiliates onze producten onder de aandacht kunnen brengen bij een zeer breed publiek!

En doordat onze producten laagdrempelig zijn, worden ze ook sneller verkocht en kunnen affiliates sneller geld verdienen.

Meer geld verdienen door hoge commissies!

Betaalbare prijzen – hoge commissies! 

De prijzen van digitale producten variëren van €15 – €199. En als affiliate profiteer je altijd van een commissie van 40%, of er nu een minicursus van €15 wordt verkocht, of een River Premium pakket.

Designs en promotiemateriaal

Ontbreekt het je aan designer-skills? Gelukkig werkt ricardoverboom.nl met designers die dit zware werk uiterst professioneel doen. Je hoeft dus zelf niet te photoshoppen en op zoek te gaan naar mooi materiaal om producten te promoten, dit regelen wij voor je! Heb je een creatieve uitspatting? Dan ben je natuurlijk vrij om helemaal los te gaan!

Een gruwelijke klantenservice!

Wij werken volledig online en zijn dan ook zeer goed te bereiken voor klanten. Zo maken wij gebruik van een livechat (met echte mensen en geen robots). Zijn wij ook te bereiken via Whatsapp, mail en social media FacebookInstagram. En ook hier geldt, geen robots, alleen echte mensen!

Informatie waarmee je direct van start kunt

Affiliates krijgen gratis informatie, die kan helpen om snel de eerste euro’s te verdienen! Wij bieden je de mogelijkheid om op onze speciale maillijst voor affiliates te komen. En nee, dit is niet om je te spammen, maar om handige informatie met je te delen die kan helpen bij het promoten.

En dat is niet alles, wij hebben namelijk partners die gericht zijn op reclame en vaak bereid zijn om onze affiliates (GRATIS) een handje te helpen. Dit kan zijn met marketing gerelateerde software die je gratis kunt uitproberen en zelfs coupons waarmee je gratis of spotgoedkoop kunt adverteren via verschillende netwerken om jouw bereik te vergroten en zo dus ook je inkomsten!

Doe je ook mee?!

Wij zullen snel een affiliate platform lanceren. Je hoeft alleen maar onze website in de gaten te houden. De eerste producten zullen binnenkort worden toegevoegd en wij gaan ervoor zorgen dat er met regelmaat nieuwe producten bij gaan komen, zodat het nog interessanter wordt om onze producten te promoten!