fbpx

Welke affiliate marketing cursus?

Laatste update op 13 februari 2024 door: Ricardo Verboom

Affiliate marketing wordt steeds populairder. Daarom zijn er dan ook steeds meer cursussen over te vinden, maar voor welke affiliate marketing cursus kun je nou het beste kiezen? Daarover ga ik het in dit artikel hebben!

Op dit moment zijn er in Nederland 2 populaire affiliate marketing cursussen. Welke hier het beste van is, hangt een beetje af van waar je precies naar op zoek bent. Meestal geven dit soort cursussen een basis en een aantal strategieën om mee te kunnen beginnen.

Ondanks deze informatie, slaan de meeste cursisten uiteindelijk een eigen weg in. Dit komt doordat er verschillende soorten affiliate campagnes te vinden zijn en iedereen heeft hier zo zijn/haar eigen voorkeur.

Voordat we verder gaan, wil ik je eerst nog wat affiliate marketing tips geven. Hiermee wil ik bereiken, dat je ontdekt of dit verdienmodel wel echt is waar je naar op zoek bent!

Voor wie is een affiliate marketing cursus interessant?

Affiliate marketing klinkt voor sommige mensen als een snel geld verdienen methode. Wanneer jij er ook zo over denkt, moet ik dit helaas toch ontkrachten. Ik zal niet zeggen dat er geen geld mee te verdienen valt, maar het is ook niet zo dat je buitengewoon snel tienduizenden euro’s op je bankrekening gestort zult zien worden.

Ben je dus op zoek naar snel geld, dan kan het een goed idee zijn om verder te kijken. Affiliate marketing is namelijk een business voor de langere termijn en heeft ook tijd nodig. Heb je de tijd en wil je echt iets bereiken, dan zijn er zeer veel mogelijkheden en kun je er uiteindelijk zeker een bovenmodaal inkomen mee genereren! Het kost alleen tijd en je moet dedicated blijven en niet bang zijn voor vallen en opstaan!

Denk je dat je het in je hebt? Dan zal er een heel mooi avontuur gaan beginnen op het moment dat je er aan begint!

affiliate marketing seo

Voor wie is een affiliate marketing cursus nog meer interessant?

Wanneer je meer wilt leren over deze vorm van marketing, kan een cursus erg interessant zijn. Daarnaast is affiliate marketing ook goed te combineren met een normale baan, dit is zelfs ideaal! Wanneer je naast je huidige baan kunt beginnen met affiliate marketing, dan heb je nog steeds je salaris waarop je kan terugvallen. Verdien je uiteindelijk meer met affiliate marketing? Dan kun je ervoor kiezen om met je baan te stoppen en voor jezelf te gaan werken!

Heb je de tijd en wil je echt iets bereiken, dan zijn er zeer veel mogelijkheden en kun je er uiteindelijk zeker een bovenmodaal inkomen mee genereren!

Natuurlijk kan het ook een heerlijke bijverdienste zijn. Zelf heb ik een full-time baan en daarnaast doe ik nog aan affiliate marketing. Ik vind het vooral leuk om te blijven leren en op deze manier te zorgen voor een extra inkomsten.  Er zijn ook tijden geweest waar ik zonder baan zat en ik uiteindelijk kon terugvallen op de inkomsten van affiliate marketing. Dit kan dus een mooi voorbeeld zijn!

Affiliate marketing cursus kiezen

Oké wanneer je tot aan dit punt bent gekomen, denk ik dat je toch wel interesse hebt in een affiliate marketing cursus. Daarom zal ik je ook niet langer in spanning houden en zo dadelijk maar even losbranden. Ik ga hieronder 2 voorbeelden van affiliate marketing cursussen geven, waarvan ik denk dat deze waardevol zijn. Ook geef ik je nog een leuke tip, die je waarschijnlijk niet zal zien aankomen!

Affiliate Marketing Revolutie (1)

Affiliate Marketing Revolutie is waarschijnlijk op dit moment wel een van de meest bekende affiliate marketing cursussen die in Nederland verkrijgbaar is. Deze cursus is gemaakt door Jacko Meijaard, een Nederlandse online marketeer, die de afgelopen jaren erg bekend is geworden, mede door deze cursus.

Waarom Affiliate Marketing Revolutie?

Het gaat hier om een cursus die perfect is voor beginners. Jacko legt je stap voor stap uit hoe je een affiliate marketing business opbouwt en welke stappen er nodig zijn om je eerste euro’s online te verdienen. De reden waarom ik deze cursus aan het rijtje heb toegevoegd is omdat het laagdrempelig is. Jacko legt alles duidelijk uit en begeleidt je stap voor stap.

geld verdienen online betrouwbaar

Met deze cursus leg je een goede basis om daadwerkelijk met affiliate marketing te beginnen. Let er alleen wel op, dat Jacko claims maakt als: “Hoe ik met 1-2 uur per dag minimaal 10k per maand verdien”. Dit is uiteindelijk zeker wel mogelijk, maar niet met slechts 1-2 uur per dag en er zal echt wel wat tijd overheen gaan, voordat je dit soort bedragen zult verdienen.

Dit neemt niet weg dat het mogelijk is en ondanks dit soort claims (die vrij normaal zijn bij dit soort cursussen). Is deze cursus een behoorlijke stap in de goede richting!

Lees hier meer over Affiliate Marketing Revolutie en claim je korting!

Succes met affiliate marketing (2)

Succes met affiliate marketing is een splinternieuwe Nederlandse affiliate marketing cursus en hoort daarom zeker in dit rijtje thuis. In deze cursus komen vooral nieuwere affiliate marketing technieken aan bod en daar ben ik zelf wel erg enthousiast over!

Ik zat te overwegen om deze cursus op plaats 1 te zetten, maar voordat ik dit doe, wil ik hem eerst zelf aangeschaft hebben en goed hebben bekeken. De reden waarom ik vermoed dat deze cursus de nieuwe eerste plaats gaat krijgen, is omdat affiliate marketing revolutie inmiddels al een paar jaar oud is. Hierdoor bevat deze ook inmiddels alweer wat oudere technieken.

Succes met affiliate marketing is een cursus die vooral bedoeld is voor beginners. Je leert hier onder andere meer over zoekmachine optimalisatie en het schrijven van pakkende content voor  jouw affiliate website. Vergeet niet dat je deze technieken voor veel meer doeleinden dan affiliate marketing kan gebruiken en daarom is deze informatie zeer waardevol.

Wat krijg je: 4 modules, waarin je alles over affiliate marketing leert (de basisbeginselen), korting op plugins die voor deze strategie worden gebruikt, toegang tot alle toekomstige updates en nog veel meer!

Lees hier meer over succes met affiliate marketing. Wanneer je deze cursus bestelt via ricardoverboom.nl, krijg je met de volgende kortingscode: succesmetaffiliatemarketing10, een korting van 10%!

Een affiliate marketing cursus door ricardoverboom.nl en partners (3)

Wat een rare naam he? Dat komt doordat er op dit moment nog hard wordt gewerkt aan een top cursus die door mij en een aantal partners zorgvuldig in elkaar wordt gezet! Ik kan er nog niet zo heel veel over kwijt, maar kan je wel vertellen dat het een cursus wordt die je in Nederland nooit eerder zag!

Alles komt aan bod, sterker nog we beginnen zelfs met een nieuwe affiliate website en nemen alles op, zodat je exact onze strategie kunt kopiëren! Dit klinkt vrij eenvoudig, maar deze strategie is ontworpen door verschillende marketeers die meewerken. Iedereen heeft zijn eigen strategie, met sterke en zwakke punten. De beste punten hebben wij samengevoegd en vormen nu het Zwitserse zakmes voor een affiliate website waar OP DIT MOMENT aan gebouwd wordt.

Spannend he? Dat vinden wij dus ook!

Wil je op de hoogte blijven? En kans maken op gratis deelname? Schrijf je dan in voor onze mailing! Binnenkort delen wij zelfs een sneakpeak! Dus schrijf je snel in!